Ruuskanen-Ruuska sukuseura
 

Sukuseuraan liittyminen

Jäseneksi voi ilmoittautua henkilökohtaisesti:

puheenjohtajalle Markku Ruuskanen markkuj.ruuskanen(at)kolumbus.fi, p. 0505729534

jäsenvastaavalle Veli-Pekka Ruuskanen, vpruuskanen(at)outlook.com, p. 050 3111377

tai muulle hallituksen jäsenelle


Sukuseuran jäseneksi voi ilmoittautua jokainen 15 v. täyttänyt henkilö, joka isän tai äidin puolelta kuuluu sukuun tai joka avio-, avoliiton tai siihen verrattavan rekisteröidyn parsuhteen kautta on sukuun liittynyt tai henkilö, joka on kiinnostunut sukuseuratoiminnasta. Hallitus hyväksyy jäsenen, kun ensimmäinen jäsenmaksu on maksettu. Jäsenmaksun suuruus on tällä hetkellä 25 euroa.

Ainaisjäseneksi katsotaan henkilö, joka on yhdellä kertaa suorittanut sukuseuralle vuotuisen jäsenmaksun viisitoistakertaisena.

Sukuseura voi kutsua kunniajäseneksi henkilön, joka on erityisesti ansioitunut seuran toiminnassa tai muulla toiminnallaan huomattavasti edistänyt seuran tarkoitusten toteutumista.
Seuran jäsenmäärä vaihtelee 270 molemmin puolin. Sukukokouksia pidetään kahden vuoden välein, parillisina vuosina. Yhteydenpitoa jäsenistöön seura pitää yllä kolme kertaa vuodessa ilmestyvän sukuviestin, Ondruskan ja sähköisesti kotisivujen välityksellä.

 Hallituksen kokouksessa 28.03.2011 puheenjohtaja Asko Ruuskanen luovutti laatalla varustetun sukuseuran standaarin hallituksen ensimmäiselle puheenjohtajalle Pirkko Ruuskanen-Parrukoskelle, joka toimi aktiivisesti sekä sukuseuran perustamista valmistelleessa toimikunnassa että sukuvaakunatoimikunnassa.

 Anja Gustafsson pitämässä juhlapuhetta Ikaalisten sukukokoukseen osallistuville 2010